جمعه , ۲۳ آذر ۱۳۹۷

نان انگلیسی

مواد اولیه :



 مایه خمیر                          دو قاشق چایخوری

 آب ولرم                                                        نصف پیمانه

 شکر                                     یک قاشق چایخوری

آرد ذرت                                                                            ۱۳۰ گرم

 آرد سفید شیرینی‌پزی                ۳۰۰ گرم

 کره                                                                             ۶۰ گرم

شکر                                    سه قاشق سوپخوری

 نمک                                      یک و نیم قاشق چایخوری

 ماست                                                               ۴۵۰ گرم

 زرده تخم‌مرغ                                        یک عدد

 کنجد                                                        به میزان لازم

طرز تهیه

آب ولرم را همراه یک قاشق چایخوری شکر و مایه خمیر مخلوط کرده و آن را به مدت پنج دقیقه کنار می‌گذاریم تا عمل آید. در ظرفی مواد خشک(آرد ذرت، آرد سفید و نمک) را با هم مخلوط می‌کنیم. در ظرفی  دیگر کره نرم شده، مابقی شکر و ماست را با قاشق خوب با هم مخلوط کرده و مایه خمیر عمل آمده را نیز به آن می‌افزاییم. سپس مخلوط مواد خشک را کم‌کم به آن افزوده و خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز می‌دهیم. روی خمیر آماده شده را پوشانده و آن را به مدت دو ساعت استراحت می‌دهیم. پس از آن، خمیر را به هشت قسمت تقسیم کرده و در یک قالب چهارگوش می‌چینیم. روی خمیرها را با قلم‌ مو، زرده تخم‌مرغ زده و کمی کنجد می‌پاشیم. قالب را درون فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۰ دقیقه قرار می‌دهیم تا نان‌ها پخته شوند.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top