- زرده تخممرغ یک عدد
- نمک ۱/۳ قاشق چایخوری
- آرد گندم ۵۰۰ گرم
- شیر گرم ۱/۴ لیتر
- تخممرغ یک عدد
- مایه خمیر ترش سه قاشق سوپخوری
- رنده پوست لیمو یک قاشق مرباخوری
- شکر ۱۰۰ گرم
- روغن قنادی ۸۰ گرم
- کنجد یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
آرد الک کرده را با مایه خمیر ترش، نمک، پوست رنده لیمو مخلوط میکنیم. شکر را در شیر حل کرده به همراه تخممرغ و روغن قنادی به آرد اضافه میکنیم، به مدت ۱۰ دقیقه ورز داده، یک ساعت استراحت میدهیم تا حجیم شود. سپس به شکل ماهی درست میکنیم روی آن زرده تخممرغ و کمی شکر و کنجد میزنیم و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار میدهیم. نکته:
موقع پخت نان در کف فر ظرف آب قرار دهید تا نان خشک نشود.