پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷

نان ترد پیازچه وسیر

مواد اولیه :


آرد                                                                         ۳۰۰ گرم

 بیکینگ‌پودر                نصف قاشق چایخوری

 نمک                                                  ۱/۴ قاشق چایخوری

 خامه                                                          ۱۲۵ میلی‌لیتر

 کره                                                                         ۳۰ گرم

 پیازچه خرد شده                             ۱/۴ پیمانه

 آب                                                                              ۱/۴پیمانه

 زرده تخم‌مرغ                                           دو عدد

 پودر سیر                                یک قاشق سوپخوری

 پیاز خلال شده                  دو قاشق چایخوری

پنیر پارمسان                                                                ۱/۳ پیمانه


طرز تهیه

آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را در کاسه‌ای مخلوط می‌‌کنیم. خامه، کره نرم شده، پیازچه و آب را افزوده و با هم مخلوط نموده تا به شکل خمیر در آید. خمیر را در کیسه نایلونی گذاشته و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت می‌‌دهیم. سپس خمیر را به ضخامت دو میلی‌متر روی سطح کار باز نموده و روی آن را با استفاده از قلم‌مو آغشته به زرده تخم‌مرغ می‌‌کنیم تا مرطوب شود. خمیر را داخل سینی فر چرب شده گذاشته و روی آن را با پیاز خلال شده، پودر سیر و پنیر پارمسان می‌‌پوشانیم و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ دقیقه می‌‌گذاریم تا روی نان برشته شود. پس از پخت، نان‌ها را برش می‌‌زنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top