مواد اولیه :
- روغن مایع پنج قاشق سوپخوری
- تخممرغ پنج یا شش عدد
- پودر قند یک قاشق چایخوری
- نمک به میزان لازم
- بیکینگپودر ۱/۴قاشق چایخوری
- وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
طرزتهیه:
آب، روغن، پودرقند و نمک را در ظرفی ریخته روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. آرد، وانیل و بیکینگپودر را کمکم داخل آن ریخته و مدام هم زده تا کاملا آب آن تبخیر شده و آرد پخته شود. سپس از روی حرارت برداشته و پس از خنک شدن تخممرغها را دانهدانه در آن شکسته و هم بزنید تا کاملا نرم و لطیف شود. ته سینی شیرینی را خوب چرب کنید. از مایه در قیف ریخته و گلولههای کوچکی با فاصله داخل سینی بریزید. سپس سینی را در فری که از قبل گرم شده با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در طبقه وسط قرار دهید. در این مدت در فر را نباید باز کرد چون پف نانها از بین میرود. نانها باید کاملا پف کرده و طلایی شود. پس از اینکه نانها را از فر بیرون آوردید بعد از سرد شدن، کنار نانها شکافی S شکل ایجاد کرده در صورتی که خمیر اضافی داشت آن را خالی نموده و با خامه داخل آنها را پر کرده و سرو کنید.