سه شنبه , ۴ مهر ۱۳۹۶

نان دوغ و پنیــر

مواد اولیه :

  • آرد دو و نیم پیمانه
  • دوغ غلیظ یک پیمانه
  • تخم‌مرغ یک عدد
  • جوش‌شیرین و آبلیمو از هر کدام دو قاشق چایخوری
  • کره آب‌شده سه قاشق غذاخوری
  • جعفری و شوید خردشده چند شاخه
  • پنیر سفید ۲۰۰ گرم
  • نمک، فلفل و آویشن و کنجد به میزان لازم
  • زرده تخم‌مرغ یک عدد

طرز تهیه:

آرد را الک کرده و با کره و تخم‌مرغ مخلوط کنید. دوغ را اضافه کرده و کمی ورز دهید. جوش‌شیرین و آبلیمو را ریخته سپس جعفری، شوید و پنیر سفید را خرد و به مواد اضافه کنید نمک، فلفل و آویشن را هم افزوده و کاملا ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد. از خمیر به اندازه گردو برداشته و در کف دست گرد کرده و روی هم گذاشته در سینی فر چرب شده کنار هم بچینید. روی آن زرده تخم‌مرغ مالیده و کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم‌شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دهید تا روی نان طلایی شود.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top