مواد اولیه :
- آرد دو و نیم پیمانه
- دوغ غلیظ یک پیمانه
- تخممرغ یک عدد
- جوششیرین و آبلیمو از هر کدام دو قاشق چایخوری
- کره آبشده سه قاشق غذاخوری
- جعفری و شوید خردشده چند شاخه
- پنیر سفید ۲۰۰ گرم
- نمک، فلفل و آویشن و کنجد به میزان لازم
- زرده تخممرغ یک عدد
طرز تهیه:
آرد را الک کرده و با کره و تخممرغ مخلوط کنید. دوغ را اضافه کرده و کمی ورز دهید. جوششیرین و آبلیمو را ریخته سپس جعفری، شوید و پنیر سفید را خرد و به مواد اضافه کنید نمک، فلفل و آویشن را هم افزوده و کاملا ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد. از خمیر به اندازه گردو برداشته و در کف دست گرد کرده و روی هم گذاشته در سینی فر چرب شده کنار هم بچینید. روی آن زرده تخممرغ مالیده و کنجد بپاشید و در فر از قبل گرمشده با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دهید تا روی نان طلایی شود.