یکشنبه , ۲۷ آبان ۱۳۹۷

نان سیب زمینی

مواد اولیه :


سیب‌زمینی                                                                                      یک عدد

 آرد سفید                                                                                ۴۵۰ گرم

 مایه خمیر فوری                                                             یک قاشق غذاخوری

 شکر                                                                                 دو قاشق غذاخوری

 شیر                                                           نصف پیمانه

 گردو خرد شده                                                                    ۳/۱پیمانه

 دارچین                                                                   یک قاشق مرباخوری


طرز تهیه:

سیب‌زمینی را پخته و رنده می‌کنیم. شیر را ولرم کرده با شکر و مایه خمیر مخلوط می‌کنیم تا زمانی که عمل آمده و پف کند. آرد و دارچین را با هم مخلوط کرده و وسط آن را گود می‌کنیم. سپس مایه خمیر عمل آمده را در وسط آن می‌ریزیم و ورز می‌دهیم. گردو و سیب‌زمینی رنده شده را نیز اضافه و با مواد مخلوط می‌کنیم تا زمانی که خمیر آماده شده و به دست نچسبد. روی خمیر را پوشانده و به مدت یک ساعت در جای گرم قرار می‌دهیم. بعد از آن خمیر را با وردنه باز و به پنج قسمت مساوی تقسیم نموده و هر کدام را به صورت توپی کوچک در می‌‌آوریم و در کنار هم در قالبی که چرب کرده‌ایم قرار می‌دهیم تا به یکدیگر نچسبند. سپس به مدت ۳۰ دقیقه خمیر را استراحت می‌دهیم. قالب را در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد به مدت یک ساعت قرار می‌دهیم. برای تزیین این شیرینی می‌توانیم از گردو یا پودر نارگیل استفاده کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top