یکشنبه , ۲۷ آبان ۱۳۹۷

نان سیب زمینی و دارچین

مواد اولیه :



سیب‌زمینی                                ۱۸۰ گرم

 آرد سفید                         ۴۰۰ تا ۴۵۰ گرم

 گردو خرد شده                            ۵۰ گرم

 شیر گرم                ۱ و ۴/۱ لیتر (۳۰۰ میلی‌لیتر)

 روغن مایع                                       ۴/۱پیمانه

 کره                                              ۳۰ گرم

 شکر                        یک قاشق غذاخوری

 نمک                        نصف قاشق چایخوری

 دارچین                   نصف قاشق چایخوری

کنجد و سیاه‌دانه برای تزیین       به میزان لازم

پودر خمیرترش     یک و نیم قاشق مرباخوری

طرز تهیه

سیب‌زمینی‌ها را پخته، رنده کرده و اجازه می‌دهیم تا کاملا سرد شوند. خمیرترش، نصف شیر و شکر را در ظرفی ریخته و در جای گرم می‌گذاریم تا مایه خمیر عمل بیاید. سیب‌زمینی را همراه با مایه خمیر، دارچین، گردو، نمک، بقیه شیر و روغن مایع مخلوط کرده و آرد را کم‌کم افزوده تا خمیر لطیفی حاصل شود و به دست نچسبد. روی خمیر را پوشانده و استراحت می‌دهیم. هنگامی که حجم آن دو برابر شد، سینی فر را چرب کرده و از خمیر چانه گرفته، شکل داده و دوباره در سینی می‌گذاریم تا استراحت و حجم آن دو برابر شود. کره آب شده را روی نان‌ها مالیده، کنجد و سیاه‌دانه پاشیده و در طبقه وسط فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه قرار می‌دهیم تا نان‌ها پخته شوند.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top