مواد اولیه :
سیبزمینی ۱۸۰ گرم
آرد سفید ۴۰۰ تا ۴۵۰ گرم
گردو خرد شده ۵۰ گرم
شیر گرم ۱ و ۴/۱ لیتر (۳۰۰ میلیلیتر)
روغن مایع ۴/۱پیمانه
کره ۳۰ گرم
شکر یک قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
دارچین نصف قاشق چایخوری
کنجد و سیاهدانه برای تزیین به میزان لازم
پودر خمیرترش یک و نیم قاشق مرباخوری
طرز تهیه
سیبزمینیها را پخته، رنده کرده و اجازه میدهیم تا کاملا سرد شوند. خمیرترش، نصف شیر و شکر را در ظرفی ریخته و در جای گرم میگذاریم تا مایه خمیر عمل بیاید. سیبزمینی را همراه با مایه خمیر، دارچین، گردو، نمک، بقیه شیر و روغن مایع مخلوط کرده و آرد را کمکم افزوده تا خمیر لطیفی حاصل شود و به دست نچسبد. روی خمیر را پوشانده و استراحت میدهیم. هنگامی که حجم آن دو برابر شد، سینی فر را چرب کرده و از خمیر چانه گرفته، شکل داده و دوباره در سینی میگذاریم تا استراحت و حجم آن دو برابر شود. کره آب شده را روی نانها مالیده، کنجد و سیاهدانه پاشیده و در طبقه وسط فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه قرار میدهیم تا نانها پخته شوند.