سه شنبه , ۱ آبان ۱۳۹۷

نان شیرمال

مواد اولیه :

  • آرد نان چهار پیمانه
  • روغن مایع و شیر و شکر از هر کدام نصف پیمانه
  • تخم‌مرغ یک عدد
  • آب یک پیمانه
  • خمیر مایه یک قاشق سوپخوری
  • زرده تخم‌مرغ یک عدد
  • کنجد و خرفه به میزان لازم

نان شیرمال

طرز تهیه:

 این نان زیاد شیرین نیست و در ماه مبارک رمضان در آذربایجان بدون استثنا در تمام قنادی‌ها پخت می‌شود.

آب، یک قاشق غذاخوری شکر و خمیر مایه را با هم مخلوط می‌کنیم و می‌گذاریم تا عمل بیاد. در یک کاسه بزرگ شیر، شکر، روغن مایع و تخم‌مرغ را هم می‌زنیم، خمیر مایه را افزوده و بعد آرد الک شده را به تدریج اضافه کرده ورز می‌دهیم. با پارچه نمدار خمیر را پوشانده و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت می‌دهیم. بعد چانه گیری کرده و به مدل دلخواه شکل داده و۳۰ دقیقه دیگه استراحت می‌دهیم. سپس زرده تخم‌مرغ مالیده، خرفه و کنجد نیز می‌پاشیم و در فری که از ۱۵ دقیقه قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ سانتی‌گراد می‌پزیم تا روی نان‌ها طلایی شود.

نکتــه:

برای جلوگیری از خشک شدن نان‌ها یک کاسه آب کف فر قرار می‌دهیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top