مواد اولیه :
آرد ۴۰۰ گرم
پودر کاکائو ۲۰ گرم
شکر قهوهای یا معمولی ۳۰ گرم
مایه خمیر فوری هفت گرم
نمک نصف قاشق چایخوری
روغن مایع ۲۰ میلیلیتر
آب ولرم ۲۳۰ میلیلیتر
شکلات چیپسی ۴۰ گرم
طرز تهیه
آرد و پودر کاکائو را با هم الک کرده بعد شکر و مایه خمیر را به آنها اضافه میکنیم. نمک را در آب حل نموده و روی مواد میریزیم و با قاشق مخلوط میکنیم. روغن مایع را هم افزوده و خمیر را حدود ۱۰ دقیقه ورز میدهیم. اگر خمیر چسبنده بود کمی آرد میپاشیم و اگر جمع نشد به آن کمی آب اضافه میکنیم. سپس خمیر را داخل یک کاسه تمیز که بزرگتر از حجم آن باشد قرار داده و رویش را میپوشانیم و در جای نسبتا گرم میگذاریم تا حجم آن دو برابر شود(حدود یک ساعت). بعد از استراحت شکلات چیپسی را به خمیر اضافه میکنیم. یک عدد قالب لوف را برداشته و کف و دیواره آن را چرب میکنیم. خمیر را داخل قالب گذاشته و رویش را با پارچه پوشانده و به مدت ۳۰-۲۰ دقیقه استراحت میدهیم. سپس پارچه را برداشته و در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد در طبقه وسط میگذاریم تا روی نان طلایی شود. نان را از فر خارج کرده روی پنجره سیمی قرار میدهیم پس از خنک شدن نان را اسلایس میکنیم. این نان را میتوانید با کره و عسل برای صبحانه سرو کنید.
نکته:
بهتر است از آرد نانهای حجیم یا نیمه حجیم استفاده کنید.
در خمیر این نان میتوانید از گردو و کشمش هم استفاده نمایید.