مواد اولیه :
- نمک نصف قاشق چایخوری
- مایه خمیر یک و نیم قاشق غذاخوری
- تخممرغ و زرده آن از هر کدام یک عدد
- کره ۵۰ گرم
- آرد و کنجد به میزان لازم
- شکر یک قاشق مرباخوری
- آب ولرم نصف پیمانه
- شیر یک پیمانه
- شکر برای داخل شیر هشت قاشق غذاخوری
- وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا در ظرفی آب ولرم، نمک، شکر و خمیر ترش را ریخته و مخلوط کنید سپس در ظرف را بسته تا ۱۰ دقیقه بماند و مایه خمیر کف کند. شیر را ولرم کرده، کره آب شده، شکر و تخممرغ را در آن ریخته و هم بزنید سپس مایه اولی را اضافه کرده و آرد را به آن بیفزایید. با دست مواد را مخلوط کرده تا حدی که خمیر به دست نچسبد. خمیر را داخل ظرفی قرار داده رویش پلاستیک یا پارچه کشیده و بگذارید تا دو ساعت بماند. پس از آن از خمیر آماده به اندازه یک چانه برداشته، مالش دهید و به شکل دلخواه در آورید. (حلقه کرده و دور حلقه را قیچی کنید) سپس سینی را چرب کرده و خمیرها را درون آن قرار دهید زرده تخممرغ ر ا با یک قاشق شیر مخلوط کرده با برس روی خمیرها مالیده و روی آنها کنجد بپاشید. ۱۵ دقیقه صبر کنید تا نانها پف کند، سپس سینی را درون طبقه وسط فر قرار داده و به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا (۱۷۰ درجه سانتیگراد) بپزید تا جایی که کاملا طلایی شود.
نکته:
بهتر است برای جلوگیری از خشک شدن نان در فر، از ابتدا یک کاسه یا لیوان آب در کف فر قرار دهید تا بخار آن نان را نرم نماید.