پنج شنبه , ۲۳ آذر ۱۳۹۶

نان صبحـــــــانه (حلقه‌ای)

مواد اولیه :


  • نمک نصف قاشق چایخوری
  • مایه خمیر یک و نیم قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ و زرده آن از هر کدام یک عدد
  • کره ۵۰ گرم
  • آرد و کنجد به میزان لازم
  • شکر یک قاشق مرباخوری
  • آب ولرم نصف پیمانه
  • شیر یک پیمانه
  • شکر برای داخل شیر هشت قاشق غذاخوری
  • وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

ابتدا در ظرفی آب ولرم، نمک، شکر و خمیر ترش را ریخته و مخلوط کنید سپس در ظرف را بسته تا ۱۰ دقیقه بماند و مایه خمیر کف کند. شیر را ولرم کرده، کره آب شده، شکر و تخم‌مرغ را در آن ریخته و هم بزنید سپس مایه اولی را اضافه کرده و آرد را به آن بیفزایید. با دست مواد را مخلوط کرده تا حدی که خمیر به دست نچسبد. خمیر را داخل ظرفی قرار داده رویش پلاستیک یا پارچه کشیده و بگذارید تا دو ساعت بماند. پس از آن از خمیر آماده به اندازه یک چانه برداشته، مالش دهید و به شکل دلخواه در آورید. (حلقه کرده و دور حلقه را قیچی کنید) سپس سینی را چرب کرده و خمیرها را درون آن قرار دهید زرده تخم‌مرغ ر ا با یک قاشق شیر مخلوط کرده با برس روی خمیرها مالیده و روی آنها کنجد بپاشید. ۱۵ دقیقه صبر کنید تا نان‌ها پف کند، سپس سینی را درون طبقه وسط فر قرار داده و به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا (۱۷۰ درجه سانتی‌گراد) بپزید تا جایی که کاملا طلایی شود.

نکته:

بهتر است برای جلوگیری از خشک شدن نان در فر، از ابتدا یک کاسه یا لیوان آب در کف فر قرار دهید تا بخار آن نان را نرم نماید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top