مواد اولیه :
- تخممرغ دو عدد
- شکر دو قاشق سوپخوری
- مایه خمیر فوری یک قاشق چایخوری
- روغن مایع چهار قاشق سوپخوری
- بیکینگپودر دو قاشق مرباخوری
- ماست غلیظ یک پیمانه
- آرد گندم چهار پیمانه
- آب ولرم ۱/۴پیمانه
مواد لازم روی نان:
مارمالاد بلوبری یا آلبالو یک پیمانه
پنیر خامهای ۱۰۰ گرم
شکر یک قاشق سوپخوری
کشمش ۱/۴پیمانه
قیسی ۳۰۰ گرم
تخممرغ یک عدد
زرده تخممرغ یک عدد
طرزتهیه:
مایه خمیر را در ظرف بلوری ریخته و یک قاشق مرباخوری شکر و پیمانه آب ولرم به آن اضافه کنید و در ظرف را بگذارید و در جای گرم قرار دهید تا روی مایه خمیر حباب بزند. سپس تخم مرغ، شکر وروغن را با هم مخلوط کنید. بیکینگ پودر را درماست حل کرده و با مایه تخممرغ مخلوط نمایید. مایه خمیر را اضافه نموده و پس از آن آرد را به تدریج به مایه بیفزایید تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و بگذارید به مدت یک الی دو ساعت بماند تا حجم آن دو برابر شود.
فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و سینی فر را چرب کنید. روی سطح صافی را آرد بپاشید و به کمک وردنه مقداری از خمیر را به صورت بیضی باز کنید. خمیر را به سینی فر منتقل کرده یک عدد تخممرغ را با چنگال زده، با برس روی خمیر باز شده بمالید. از خمیر باقی مانده رول درست کنید و دایرهای در مرکز و باقی را روی محیط بیضی قرار دهید. در کاسهای شکر، پنیر خامهای وکشمش را مخلوط کرده آن رادر مرکز دایره پهن کنید حالا یک طرف نان را قیسی بچینید و طرف دیگر را با مارمالاد بپوشانید. از خمیر باقی مانده برگ و گل درست کرده و روی سطح نان بچینید و روی قسمتهای خمیری زرده تخممرغ بمالید. نان را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید.