سه شنبه , ۴ مهر ۱۳۹۶

نان قنـدی

مواد اولیه :

  • آرد گندم حدودا ۴۰۰ گرم
  • شکر ۱۵۰ گرم
  • روغن مایع یا جامد آب‌کرده ۹۰ گرم
  • آب ۸۵ میلی‌لیتر
  • نمک میوه پنج گرم (نصف قاشق چایخوری)
  • تخم‌مرغ یک عدد
  • کنجد به میزان لازم

طرز تهیه:

روغن، شکر، آب و نمک میوه را مخلوط کنید. آرد را کم‌کم اضافه کرده تا حدی که خمیر یک‌‌دستی به دست بیاید. خمیر را حدود ۲۰ دقیقه استراحت دهید سپس خمیر را با کمک وردنه روی یک پلاستیک یا میز کار پهن کرده و به شکل دلخواه (معمولا گرد) قالب بزنید. سپس نان‌ها را در سینی چرب‌شده فر بگذارید با کمک انگشت روی نان‌ها را سوراخ کرده بعد تخم‌مرغ مالیده و کنجد بپاشید آنگاه در فر ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد (طبقه بالا) قرار دهید تا روی نان‌ها طلایی شود.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top