شنبه , ۵ فروردین ۱۴۰۲

نان کدوحلوایـــی

مواد اولیه :


  • کره ذوب‌شده ۱۵۰ گرم
  • شکر قهوه‌ای و پودر قند و گردو خرد شده از هر کدام نصف پیمانه
  • تخم‌مرغ سه عدد
  • پوره کدو حلوایی یک پیمانه
  • آرد ۱و۱/۴پیمانه
  • دارچین یک قاشق چایخوری
  • بیکینگ‌پودر نصف قاشق چایخوری
  • جوش‌شیرین ۳/۴ قاشق چایخوری
  • نمک ۱/۴قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

 کره را با شکر قهوه‌ای و پودر قند خوب زده تا شکر کاملا حل شود، سپس تخم‌مرغ‌ها و پوره کدوحلوایی پخته را اضافه کرده و هم بزنید تا یک‌دست شود. مواد خشک را با هم مخلوط کرده و الک کنید و به مواد بیفزایید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. گردوی خردشده را ریخته و در قالب چرب شده بریزید.  در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه قرار دهید.

نکته:

می‌خواهم یک روش خوب برای به دست آوردن پوره کدو‌حلوایی بگویم. کدوحلوایی را پوست گرفته در آب‌جوش بریزید و اجازه بدهید کمی نرم شود یا کدو را بخارپز کنید. بعد با استفاده از خرد کن، کاملا به صورت پوره در می‌آید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top