مواد اولیه :
- کره ذوبشده ۱۵۰ گرم
- شکر قهوهای و پودر قند و گردو خرد شده از هر کدام نصف پیمانه
- تخممرغ سه عدد
- پوره کدو حلوایی یک پیمانه
- آرد ۱و۱/۴پیمانه
- دارچین یک قاشق چایخوری
- بیکینگپودر نصف قاشق چایخوری
- جوششیرین ۳/۴ قاشق چایخوری
- نمک ۱/۴قاشق چایخوری
طرز تهیه:
کره را با شکر قهوهای و پودر قند خوب زده تا شکر کاملا حل شود، سپس تخممرغها و پوره کدوحلوایی پخته را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود. مواد خشک را با هم مخلوط کرده و الک کنید و به مواد بیفزایید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. گردوی خردشده را ریخته و در قالب چرب شده بریزید. در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه قرار دهید.
نکته:
میخواهم یک روش خوب برای به دست آوردن پوره کدوحلوایی بگویم. کدوحلوایی را پوست گرفته در آبجوش بریزید و اجازه بدهید کمی نرم شود یا کدو را بخارپز کنید. بعد با استفاده از خرد کن، کاملا به صورت پوره در میآید.