سه شنبه , ۲۹ آبان ۱۳۹۷

نان کرم کنجد گردویی

مواد اولیه :

  • آرد چهار پیمانه
  • روغن دو قاشق غذاخوری
  • کرم کنجد ۳/۴ پیمانه
  • روغن نصف پیمانه
  • کره سه قاشق غذاخوری
  • پودر گردو یک پیمانه
  • زرده تخم‌مرغ یک عدد
  • کنجد و آب به میزان لازم
  • نمک یک قاشق مرباخوری

طرزتهیه:

نان کرم کنجد گردویی از نان‌های خوشمزه و مقوی است که برای عصرانه مناسب می‌باشد برای تهیه این نان ابتدا آرد و نمک را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس روغن و آب را ریخته و ورز می‌دهیم. البته آب را به اندازه‌ای اضافه می‌کنیم تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را خوب ورز داده و آن را در محیط آشپزخانه استراحت می‌دهیم. کرم کنجد، نصف پیمانه روغن و پودر گردو را با هم مخلوط می‌کنیم از خمیر چانه‌هایی به اندازه نارنگی در آورده و با وردنه باز می‌کنیم. سپس روی خمیر کره ذوب‌شده را مالیده و کرم کنجد را روی آن پهن می‌کنیم و به آرامی از هر طرف خمیر را می‌کشیم تا نازک شده اما پاره نشود. خمیر را به صورت رول در آورده و مجددا از هر طرف کشیده و سپس به صورت گل می‌پیچیم. بر روی خمیر زرده تخم‌مرغ مالیده و کنجد می‌پاشیم و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار می‌دهیم.

نکتـه:

کرم کنجد در اکثر سوپرمارکت‌ها موجود است.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top