مواد اولیه :
- آرد چهار پیمانه
- روغن دو قاشق غذاخوری
- کرم کنجد ۳/۴ پیمانه
- روغن نصف پیمانه
- کره سه قاشق غذاخوری
- پودر گردو یک پیمانه
- زرده تخممرغ یک عدد
- کنجد و آب به میزان لازم
- نمک یک قاشق مرباخوری
طرزتهیه:
نان کرم کنجد گردویی از نانهای خوشمزه و مقوی است که برای عصرانه مناسب میباشد برای تهیه این نان ابتدا آرد و نمک را با هم مخلوط میکنیم. سپس روغن و آب را ریخته و ورز میدهیم. البته آب را به اندازهای اضافه میکنیم تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را خوب ورز داده و آن را در محیط آشپزخانه استراحت میدهیم. کرم کنجد، نصف پیمانه روغن و پودر گردو را با هم مخلوط میکنیم از خمیر چانههایی به اندازه نارنگی در آورده و با وردنه باز میکنیم. سپس روی خمیر کره ذوبشده را مالیده و کرم کنجد را روی آن پهن میکنیم و به آرامی از هر طرف خمیر را میکشیم تا نازک شده اما پاره نشود. خمیر را به صورت رول در آورده و مجددا از هر طرف کشیده و سپس به صورت گل میپیچیم. بر روی خمیر زرده تخممرغ مالیده و کنجد میپاشیم و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار میدهیم.
نکتـه:
کرم کنجد در اکثر سوپرمارکتها موجود است.