دوشنبه , ۷ اسفند ۱۳۹۶

نان کشمشی

مواد اولیه :

  • روغن جامد یا کره و شکر و کشمش پلویی از هر کدام ۱۰۰ گرم
  • آرد ۱۵۰ گرم
  • وانیل ۱/۳ قاشق چایخوری
  • تخم‌مرغ سه عدد
  • بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

کره، شکر و وانیل را خوب با همزن زده تا صاف و یک‌دست شود. تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه ریخته و هم بزنید. سپس آرد و بیکینگ‌پودر را اضافه و با قاشق مخلوط کرده کشمش را که قبلا در آرد غلتانده‌اید بریزید.با قاشق از مایه به اندازه یک گردو برداشته با فاصله در سینی چرب شده به صورت گل بگذارید. داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. این شیرینی باید گرم از سینی جدا شود.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top