- آرد دو پیمانه
- زرده تخم مرغ سه عدد
- شکر ۱/۳ پیمانه
- کره نصف پیمانه
- پودر هل یا زنجبیل ۱/۸قاشق مرباخوری
- نمک و کنجد به میزان لازم
طرز تهیه:
آرد، نمک و پودر هل را در ظرفی الک میکنیم و وسط آن را گود کرده کره، زرده و شکر را اضافه میکنیم تا خمیر درست شود. اگر خمیر شل بود آرد و اگر سفت شد چند قاشق آب سرد اضافه میکنیم. سپس روی خمیر نایلون کشیده و به مدت یک ساعت استراحت میدهیم. خمیر را باز کرده و به صورت نوار در دست شکل میدهیم و روی آنها کنجد پاشیده، در سینی فر کاغذ روغنی انداخته نانها را میچینیم و در طبقه وسط فری که با ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم کردهایم به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم.
(این نان اگر با شیر مصرف شود صبحانه کامل مخصوصا برای بچهها خواهد بود.)