جمعه , ۲۷ مهر ۱۳۹۷

نان کوکه

مواد اولیه :


  • آرد سنگک شش پیمانه
  • شیر به میزان لازم
  • روغن حیوانی چهار قاشق غذاخوری
  • خمیرمایه فوری و زردچوبه از هر کدام یک قاشق غذاخوری
  • نمک نصف قاشق غذاخوری
  • زرده تخم‌مرغ دو عدد

نان کوکه

نان محلـی آذربایجان

طرز تهیه:

 آرد خمیر مایه، نمک و زردچوبه را با هم مخلوط کرده، روغن را به صورت مایع در آورده و داخل آن می‌ریزیم سپس شیر را به تدریج افزوده تا زمانی که خمیر به دست نچسبد، ورز می‌دهیم روی خمیر را کمی آرد پاشیده و نایلون می‌کشیم و با حوله تمیز آشپزخانه  می‌پوشانیم و حدود ۳۰ دقیقه استراحت می‌دهیم.

بعد روی سطح میز کار آرد پاشیده، از خمیر چانه‌هایی به اندازه پرتقال درشت تهیه کرده و به صورت دایره با وردنه باز می‌کنیم و از مواد میانی روی یک طرف خمیر قرار می‌دهیم و خمیر را از وسط تا می‌زنیم و دور تا دور خمیر را با انگشت می‌چسبانیم و با قاشق شکل داده و روی آن را به زرده تخم‌مرغ آغشته می‌کنیم و حدود ۴۰ الی ۵۰ دقیقه در فر می‌پزیم. (حرارت ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد)

مواد میانی:

 آرد                                                     چهار قاشق غذاخوری

 کره                                                                        ۱۵۰ گرم

 شیر                           چهار قاشق غذاخوری

 زردچوبه                                          یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه مواد میانی:

 کره را آب کرده، زردچوبه را به آن اضافه کرده و سپس آرد را ریخته با حرارت ملایم تفت می‌دهیم تا خامی آرد گرفته شود و شبیه حلوای زعفرانی گردد. در انتها شیر را می‌افزاییم.

نکتـه:

برای این‌که نان خشک نشود یک کاسه آب داخل فر قرار دهید.

در صورت تمایل می‌توان به مواد میانی دو قاشق غذاخوری و به خمیر اصلی پنج قاشق غذاخوری شکر اضافه کرد.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top