مواد اولیه :
تخممرغ دو عدد
شیر نصف پیمانه
آرد سه پیمانه
جوششیرین یک قاشق چایخوری
هل ساییده شده یک قاشق چایخوری
خاکقند و روغن به میزان لازم
طرز تهیه
تخممرغها را داخل ظرفی شکسته و هم میزنیم. شیر را هم افزوده و به هم زدن ادامه میدهیم. جوششیرین و آرد را الک کرده، آرام به مخلوط شیر و تخممرغ میافزاییم تا به شکل خمیر درآمده و به دست نچسبد، سپس روی خمیر را میپوشانیم و یک ساعت استراحت میدهیم. روی یک سطح صاف آرد پاشیده، از خمیر به اندازه یک گردو برداشته و با کمک وردنه خمیر را به اندازه نان لواش باز میکنیم. سپس خمیر را به صورت دوتایی، چهارتایی و هشتتایی تا میزنیم. درون یک لیوان فلزی تا نیمه روغن میریزیم و روی شعله گاز میگذاریم تا داغ شود. از قسمت بسته خمیر با کمک سیخکباب چوبی داخل لیوان قرار داده تا سرخ شود، سپس آن را برمیگردانیم تا قسمت بالایی خمیر هم سرخ شود. بعد از روغن خارج کردن و داخل توری قرار میدهیم تا روغن اضافه آن گرفته شود، خاک قند و هل را روی آن پاشیده و در ظرف موردنظر میچینیم.