- کره ۱۰۰ گرم
- تخممرغ سه عدد
- خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
- بیکینگپودر یک قاشق مرباخوری
- نمک یک قاشق چایخوری
- شیر ۲/۳ پیمانه
- آرد سفید سه پیمانه
- مغز آفتابگردان،کدو، گردو، بادام وپسته به میزان لازم
طرز تهیه:
کره را به همراه تخممرغ بزنید و خمیر مایه را در نصف استکان آب ولرم با یک حبه قند حل کرده، با در بسته اجازه دهید چند ساعت بماند تا عمل بیاید. سپس به همراه شیر به مخلوط کره و تخممرغ اضافه کنید.
بیکینگپودر را به همراه آرد به مواد افزوده سپس نمک و انواع مغزها را اضافه کنید. روی خمیر را بپوشانید و در محلی نسبتا گرم قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود. اگر خمیر به دست بچسبد کمی آرد به آن اضافه کنید. از خمیر به اندازه یک نارنگی برداشته و روی سینی قرار دهید. روی نانها را زرده تخممرغ بزنید و سپس کنجد یا مغزها را بپاشید و در فری که از قبل گرم کردهاید به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
نکته:
برای اینکه خمیر را به شکل هلال مارپیچ درآورید، ابتدا از خمیر به اندازه نارنگی برداشته و در دست لوله کنید و دو سر لوله را به هم رسانده و در دست به دور هم بپیچانید. سپس به شکل هلال در سینی فر قرار دهید.