جمعه , ۲۳ آذر ۱۳۹۷

نان نارگیلی عصرانه

مواد اولیه :



آرد ۲۵۰ گرم

پودر بادیان سه قاشق چایخوری

 تخم‌مرغ دو عدد

 شکرریز ۱۲۰ گرم

 روغن جامد ۹۰ گرم

 بیکینگ‌پودر یک قاشق غذاخوری

 نمک نصف قاشق چایخوری

 شیر یک پیمانه

 پودرقند ۱۰۰ گرم

 پودر نارگیل ۱۵۰ گرم

طرز تهیه:

آرد، نمک، بیکینگ‌پودر و پودر بادیان را مخلوط و الک می‌کنیم، سپس تخم‌مرغ، شکر شیر و روغن را مخلوط نموده و با درجه کند همزن به مدت سه دقیقه هم می‌زنیم. سپس مخلوط آرد و ادویه‌ها را کم‌کم اضافه کرده و مواد را مخلوط می‌نماییم. قالب ۴۰×۳۰ را چرب نموده و آردپاشی می‌کنیم. مایه را داخل قالب ریخته و روی آن را صاف کرده و نیمی از پودر نارگیل را روی آن می‌پاشیم. قالب را در طبقه وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار می‌دهیم. بعد از آماده شدن نان، باقیمانده پودرنارگیل و پودر قند را مخلوط کرده و روی نان می‌ریزیم. پس از این‌که نان کاملا سرد شد، آن را برش می‌زنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top