جمعه , ۲۳ آذر ۱۳۹۷

نان پاندا

مواد اولیه :


آرد کامل                                                           ۶۰۰ گرم

آرد نول                                                                                     ۷۰ گرم

 شکر                                                                          ۳۰ گرم

 شیر                                                                               ۲۰۰ گرم

 زرده تخم‌مرغ                                          یک عدد

 نمک                                                                              ۵/۴ گرم

 کره ذوب شده                                         ۱۸ گرم

 مایه خمیر فوری                               چهار گرم

 پودر کاکائو                                             هشت گرم

رنگ سبز                                              یک قاشق چایخوری


طرز تهیه

قالب لوف یا پاندکیک را چرب می‌کنیم. سپس پودر کاکائو را در دو قاشق سوپخوری آب جوش حل می‌نماییم. شیر و زرده تخم‌مرغ را مخلوط کرده تا کاملا زرده در شیر باز شود. سپس روی حرارت قرار داده تا به دمای ۳۸ درجه سانتی‌گراد برسد(ولرم شود) یا این‌که ۳۰ ثانیه در مایکروویو قرار می‌دهیم. مایه خمیر و یک قاشق چایخوری از شکر را به شیر اضافه می‌کنیم و پنج دقیقه صبر می‌کنیم تا مایه خمیر در شیر حباب بزند. در این فاصله، باقی شکر را به همراه نمک و هر دو آرد در کاسه بزرگی مخلوط می‌کنیم. مخلوط مایه خمیر را به کاسه اضافه کرده و کره را نیز افزوده و مخلوط می‌کنیم تا خمیر شود. خمیر را روی سطح آردپاشی شده ۱۵-۱۰ دقیقه خوب ورز می‌دهیم. خمیر را به شش قسمت تقسیم کرده و یک قسمت را با مایه شکلاتی مخلوط و اگر مرطوب بود مجددا کمی آرد اضافه کرده و ورز می‌دهیم. دو قسمت را با هم مخلوط کرده تا رنگ سفید داشته باشیم و سه قسمت دیگر را نیز با هم مخلوط کرده، سپس رنگ سبز افزوده و ورز می‌دهیم تا کاملا خمیر به رنگ سبز در آید. خمیرها را به صورت مجزا در کاسه‌ای که با نایلون چرب شده پوشانده‌ایم، در جای گرم به مدت ۴۰-۳۰ دقیقه استراحت می‌دهیم. حالا طبق تصویر مراحل کار خمیر قهوه‌ای را به چهار قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را لوله می‌کنیم تا چشم و گوش‌های پاندا آماده شود. خمیر سفید را به دو نیم تقسیم کرده و نیمی را برای صورت پاندا به کار می‌‌بریم و باقی را بین دو گوش (هر دو را به صورت لوله مطابق شکل) حالا با  از خمیر سبز فاصله بین گوش‌ها را پر کرده، باقی خمیر را با وردنه باز می‌کنیم و تمام خمیر را از قسمت بالای سر در وسط خمیر سبز قرار داده، سپس اطراف را به روی خمیر آورده تا باقی خمیرهای داخل را کاملا بپوشاند، سپس با دست به خمیر فرم مکعب مستطیل داده و خمیر را در قالب قرار می‌‌دهیم. روی آن را پوشانده و مجددا ۶۰-۵۰ دقیقه استراحت می‌دهیم. فر را با حرارت ۱۸۵ درجه سانتی‌گراد روشن کرده، پس از این‌که داغ شد نان را به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه در فر می‌پزیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top