سه شنبه , ۱ فروردین ۱۴۰۲

نان پنیری

مواد اولیه :


پنیرخامه‌ای                                               ۲۲۵ گرم

 کره                                               ۲۲۵ گرم ( پیمانه)

 آرد                                               ۲۵۰ تا۳۰۰ گرم

 شکر                                               یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

در یک کاسه کره نرم شده، پنیر خامه‌ای و شکر را ریخته و با همزن برقی پنج دقیقه هم می‌زنیم سپس آرد را اضافه کرده و با دست کمی ورز می‌دهیم. خمیر که جمع شد در یک کیسه نایلون می‌گذاریم و آن را در نایلون صاف می‌کنیم و در یخچال به مدت یک الی دو ساعت قرار می‌دهیم.روی سطح کار کمی آرد پاشیده و خمیر را با وردنه به قطر سه میلی‌متر باز می‌کنیم. یک بشقاب را روی خمیر قرار داده و با چاقو برش می‌‌زنیم سپس روی آن به شکل علامت (+) برش زده و آن را به چهار قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم از مخلوط مواد میانی به اندازه یک قاشق چایخوری در نزدیکی قاعده هر مثلث قرار داده و از قسمت قاعده خمیر را رول می‌کنیم تا به راس آن برسیم. نان‌ها را در سینی چیده روی آنها سفیده تخم‌مرغ را با برس می‌مالیم و کمی شکر می‌ریزیم. سینی را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت می‌دهیم سپس در فر گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه می‌گذاریم تا روی نان‌ها طلایی شوند. برای تهیه مواد میانی فقط کافی است شکر قهوه‌ای، پودر شکر و دارچین را با هم مخلوط کنیم. البته به جای شکر قهوه‌ای از شکر سفید هم می‌توان استفاده کرد.

مواد لازم میانی:

 شکر قهوه‌ای                                               ۸۰ گرم

 پودر گردو                                               ۸۰ گرم

 دارچین                                               یک قاشق چایخوری

مواد لازم رویه:

 سفیده تخم‌مرغ                                               یک عدد

 شکر                                               به میزان لازم

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top