مواد اولیه :
- آرد ۲۲۵ گرم
- مایه خمیر پنج گرم
- آب ولرم ۱۴۰ گرم
- نمک و زیره از هر کدام نصف قاشق چایخوری
- پیاز و گشنیز خرد شده و روغن زیتون از هر کدام دو قاشق سوپخوری
- نعنا تازه یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
سینی فر را چرب و آردپاشی کرده کنار بگذارید. نمک و آرد را در ظرفی ریخته مایه خمیر را با کمی آب مخلوط و بعد از عمل آمدن در مرکز آرد بریزید. مواد را ترکیب کرده تا به شکل خمیر در آید. به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه ورز داده تا یک دست شود. سپس در کاسهای گذاشته روی آن را پوشانده و یک ساعت استراحت داده تا حجم آن دو برابر شود. خمیر را به هشت قسمت تقسیم کرده هر تکه را به شکل دایرهای در آورده در سینی گذاشته و سطح آن را چنگال بزنید. روی خمیر را پوشانده ۱۵ دقیقه استراحت دهید تا پف کند. فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. پیاز خرد شده، زیره، گشنیز و نعنا را مخلوط کرده و سطح روی نان را با روغن زیتون برس بزنید و مواد را روی آن بپاشید درون فر به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه گذاشته تا بپزد.