شنبه , ۴ آذر ۱۳۹۶

نان چای با هل و زعفران

مواد اولیه :


  • زعفران نساییده یک قاشق چایخوری
  • پودرهل نصف قاشق چایخوری
  • شیر ولرم سه پیمانه
  • کشمش پلویی ریز پیمانه یا ۱۱۵ گرم
  • کره دو قاشق سوپخوری یا ۲۵ گرم
  • آرد یک کیلوگرم
  • تخم مرغ یک عدد
  • مایه خمیر فوری و عسل از هر کدام دو قاشق سوپخوری
  • پودر قند ۲۰ گرم
  • نشاسته ذرت ۱۰ گرم

 

طرز تهیه:

زعفران را در کاسه‌ای ریخته و روی آن کمی شیر گرم بریزید، پنج دقیقه زمان داده تا شیر معطر شود. نشاسته، کره، آرد، مایه خمیر، پودر قند و هل را با هم مخلوط کرده، کشمش را نیز اضافه نمایید. باقی شیر را به همراه عسل، تخم‌مرغ و شیر زعفرانی در ظرفی هم زده تا یک‌دست شود. اکنون مخلوط شیر را به آرد افزوده و هم بزنید تا خمیر شود. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده پنج دقیقه ورز دهید تا زمانی که به دست نچسبد. خمیر را به کاسه‌ای منتقل کرده روی آن را سلفون کشیده و در جای گرم یک تا سه ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. پس از استراحت دوباره سه دقیقه ورز دهید. قالب پاند کیک را چرب کرده و خمیر را به صورت لوله در آن قرار دهید روی آن را مجددا پوشانده و در جای گرم قرار داده تا حجم بگیرد. فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کرده و پس از این‌که خمیر حجم گرفت نان را به مدت ۲۵ دقیقه بپزید تا سطح روی آن طلایی شود. پس از پخت و نان را خنک و از قالب جدا کرده روی سطح آن با برس کمی عسل بمالید و به صورت نان تست برش بزنید.

نکته:

این نان شیرین با چای در عصرانه یا صبحانه مناسب است.

اگر زعفران در دسترس نبود می‌توانید به جای آن از دو قاشق سوپخوری دارچین  استفاده کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top