مواد اولیه :
زرده تخممرغ چهار عدد
روغن ۴۰۰ گرم
ماست ۴/۳پیمانه
پودر هل یک قاشق چایخوری
کنجد پوست کنده برای تزیین به میزان لازم
پودر قند ۲۰۰ گرم
آرد ۸۰۰ گرم
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
زعفران دمکرده یک قاشق چایخوری
طرز تهیه
روغن و پودر قند را با همزن میزنیم تا کاملا سفید و پوک شده و حجم بگیرد، سپس زرده تخممرغها را یکییکی اضافه و مخلوط میکنیم، (هر زرده را یک دقیقه میکس مینماییم) ماست و هل را نیز به مواد افزوده و مخلوط میکنیم، سپس توسط لیسک آرد را به خمیر اضافه و مخلوط میکنیم. پس از اینکه خمیر کمی جمع شد، باقی آرد را با دست به خورد خمیر داده، در انتها بیکینگ پودر را افزوده و پس از یکی، دو دقیقه ورز دادن خمیر را در نایلون قرار داده و به مدت دو ساعت در دمای محیط استراحت میدهیم. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده، خمیر را روی سطح صاف با وردنه به قطر یک سانتیمتر باز میکنیم و با کاترهای بیسکویت سایز بزرگ قالب زده و با یک سانتیمتر فاصله در سینی فر میچینیم. روی شیرینیها را از مخلوط رومال مالیده و کنجد میپاشیم؛ شیرینیها را در طبقه وسط فر به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه یا تا زمانی که زیر و روی آنها طلایی شوند، میگذاریم تا پخته شوند.