مواد اولیه :
آرد دو پیمانه
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
کره ۱/۴ پیمانه
شیر ۳/۴ پیمانه
بیکینگپودر یک قاشق سوپخوری
تخممرغ یک عدد
شیر یک قاشق سوپخوری
کنجد و تخم خرفه به میزان لازم
طرز تهیه
فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. آرد، بیکینگپودر و نمک را با یکدیگر مخلوط نموده، دو الی سه بار الک میکنیم. وسط آرد را گود کرده و کره را به خورد آرد داده، به طوری که تمام مواد به صورت گلولههای ریز در آید. شیر را به خمیر اضافه نموده و ورز میدهیم، سپس روی یک سطح صاف کمی آرد پاشیده و خمیر را با وردنه به قطر نیم سانتیمتر باز میکنیم. با قالب دلخواه قالب زده و در سینی فرچرب شده قرار میدهیم. تخممرغ را با چنگال زده، با یک قاشق سوپخوری شیر مخلوط کرده و با برس روی نانها میمالیم، سپس کنجد و تخمخرفه را روی نانها میپاشیم. سینی را در طبقه وسط فر، به مدت ۱۵ دقیقه قرار داده تا نانها پخته شوند.