پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷

نان کنجدی

مواد اولیه :
نان کنجدی


 آرد                                             دو پیمانه

 نمک                                              ۱/۴ قاشق چایخوری

 کره                                            ۱/۴ پیمانه

 شیر                                         ۳/۴ پیمانه

 بیکینگ‌پودر           یک قاشق سوپخوری

 تخم‌مرغ                                        یک عدد

شیر                          یک قاشق سوپخوری

 کنجد و تخم خرفه         به میزان لازم

طرز تهیه

فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را با یکدیگر مخلوط نموده، دو الی سه بار الک می‌کنیم. وسط آرد را گود کرده و کره را به خورد آرد داده، به طوری که تمام مواد به صورت گلوله‌های ریز در آید. شیر را به خمیر اضافه نموده و ورز می‌دهیم، سپس روی یک سطح صاف کمی آرد پاشیده و خمیر را با وردنه به قطر نیم سانتی‌متر باز می‌کنیم. با قالب دلخواه قالب زده و در سینی فرچرب شده قرار می‌دهیم. تخم‌مرغ را با چنگال زده، با یک قاشق سوپخوری شیر مخلوط کرده و با برس روی نان‌ها می‌مالیم، سپس کنجد و تخم‌خرفه را روی نان‌ها می‌پاشیم. سینی را در طبقه وسط فر، به مدت ۱۵ دقیقه قرار داده تا نان‌ها پخته شوند.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top