جمعه , ۲۳ آذر ۱۳۹۷

نان گردویی عصرانه

مواد اولیه :



 شیر                                      نصف پیمانه

 آب ولرم                           نصف پیمانه

 شکر                           یک قاشق سوپخوری

 خمیر مایه          یک قاشق سوپخوری

 کشمش                           نصف پیمانه

 روغن مایع                            ۱/۴پیمانه

 گردو خرد شده                           یک پیمانه

 نمک                           به میزان لازم

 وانیل                            ۱/۸قاشق چایخوری

مارمالاد سیب یا زردآلو                           یک پیمانه

 آرد                           به میزان لازم

طرز تهیه

آب ولرم، خمیر مایه و شکر را با هم مخلوط کرده، در آن را می‌بندیم تا خمیر مایه پف کرده و عمل کند. سپس شیر ولرم، روغن مایع، نمک و وانیل را با خمیر مایه عمل آمده مخلوط و کم‌کم آرد الک شده را به آن اضافه می‌کنیم تا خمیر لطیفی به دست آید و به دست نچسبد، این خمیر را یک ساعت استراحت می‌دهیم سپس آن را ۱۰ دقیقه ورز می‌دهیم. خمیر را به دو قسمت تقسیم و به قطر دو میلی‌متر باز می‌کنیم و با یک کاترگرد ساده قالب می‌زنیم. از مارمالاد روی خمیر قالب زده می‌مالیم، گردو خرد شده و کشمش روی آن ریخته، در سینی چرب شده با فاصله قرار می‌دهیم و ۳۰ دقیقه دیگر استراحت می‌دهیم.آنگاه در فری که با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد از قبل گرم کرده‌ایم به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه در پنجره وسط قرار می‌دهیم تا نان‌‌ها کاملا بپزند.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top