مواد اولیه :
شکر ۵۰ گرم
مایه خمیر دو قاشق چایخوری
آب ۴/۱پیمانه
آرد ۳۰۰ گرم
ماست دو قاشق سوپخوری
شیر ۴/۱پیمانه
وانیل ۴/۱قاشق چایخوری
تخممرغ یک عدد
کره ۲۰ گرم
روغن مایع یک قاشق سوپخوری
مواد لازم میانی
کره آب شده یک قاشق سوپخوری
شکر یک قاشق سوپخوری
دارچین دو قاشق سوپخوری
مواد لازم انتهای قالب
عسل ۴۰ گرم
شکر قهوهای ۶۰ گرم
کره ۲۵ گرم
آب یک قاشق سوپخوری
گردو خرد شده ۷۰ گرم
طرز تهیه
یک قاشق چایخوری از شکر و مایه خمیر را در کاسه ریخته، آب ولرم را روی آنها میریزیم و مخلوط میکنیم، روی آن را پوشانده و پنج دقیقه در جای گرم گذاشته تا عمل بیاید. خمیر مایه عمل آمده را با آرد و مابقی مواد جز کره و روغن مایع در کاسه ریخته و مخلوط میکنیم، سپس کره و روغن مایع را افزوده و ورز میدهیم و ۳۰ دقیقه استراحت میدهیم. در این مدت مواد انتهای قالب را به جز گردو در ظرفی ریخته، روی حرارت گذاشته تا مواد ذوب و یکدست شود. سپس گردو را افزوده و از مواد در قالب مافین به مساوی میریزیم.
خمیر را باز کرده، به ابعاد ۲۵×۳۰ کمی مرطوب میکنیم. کره آب شده مالیده و دارچین و شکر را مخلوط و روی آن میپاشیم. سپس رول کرده، سر و ته آن را زده تا یکدست شود. با چاقوی تیزی به ۱۵ قسمت تقسیم میکنیم و در قالب قرار میدهیم. روی قالب را پوشانده و یک ساعت در محیطی گرم استراحت میدهیم. سپس در طبقه وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه میگذاریم تا بپزد.