سه شنبه , ۱ آبان ۱۳۹۷

نان گلدانی


مواد اولیه :

  • آرد سفید ۵۰۰ گرم
  • مایه خمیر فوری ۳۰ گرم
  • شیر ولرم یک پیمانه
  • تخم‌مرغ و زرده هر کدام یک عدد
  • فلفل و جوز هندی رنده شده و نمک یک قاشق چایخوری
  • شیر یک قاشق سوپخوری
  • خشخاش دو قاشق سوپخوری
  • پودر سوخاری و کره و قالب گلدانی به میزان لازم

 


طرز تهیه:

آرد را در کاسه‌ای الک کرده  وسط آن را گود می‌‌کنیم. مایه خمیر و شیر را میان آرد ریخته و کمی با آرد مخلوط می‌نماییم. سپس روی مواد را پوشانده و به مدت ۱۵ دقیقه در مکانی گرم قرار می‌دهیم. کره را ذوب کرده و با تخم‌مرغ، نمک، فلفل و جوزهندی مخلوط نموده سپس آن را به خمیر افزوده و کاملا مخلوط می‌کنیم و ورز می‌دهیم تا خمیر صاف و یک دستی حاصل شود. دوباره روی خمیر را پوشانده و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت می‌دهیم.

داخل گلدان‌ها را با کره چرب نموده و پودر سوخاری می‌پاشیم. خمیر را به چانه‌های کوچک تقسیم نموده و داخل گلدان‌ها قرار می‌دهیم و برای بار سوم روی آنها را پوشانده و در مکانی گرم به مدت ۲۰ دقیقه استراحت می‌دهیم. بعد زرده را به همراه یک قاشق سوپخوری شیر مخلوط نموده و این مواد را با برس روی نان‌ها مالیده سپس روی آنها خشخاش می‌‌پاشیم و بر روی نان‌ها با یک چاقوی تیز به شکل علامت مثبت(+) برش می‌زنیم. بعد گلدان‌ها را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار می‌دهیم تا بپزد.

نکته:

در شروع پخت یک فنجان آب در کف فر بپاشید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top