مواد اولیه :
- آرد سفید ۵۰۰ گرم
- مایه خمیر فوری ۳۰ گرم
- شیر ولرم یک پیمانه
- تخممرغ و زرده هر کدام یک عدد
- فلفل و جوز هندی رنده شده و نمک یک قاشق چایخوری
- شیر یک قاشق سوپخوری
- خشخاش دو قاشق سوپخوری
- پودر سوخاری و کره و قالب گلدانی به میزان لازم
طرز تهیه:
آرد را در کاسهای الک کرده وسط آن را گود میکنیم. مایه خمیر و شیر را میان آرد ریخته و کمی با آرد مخلوط مینماییم. سپس روی مواد را پوشانده و به مدت ۱۵ دقیقه در مکانی گرم قرار میدهیم. کره را ذوب کرده و با تخممرغ، نمک، فلفل و جوزهندی مخلوط نموده سپس آن را به خمیر افزوده و کاملا مخلوط میکنیم و ورز میدهیم تا خمیر صاف و یک دستی حاصل شود. دوباره روی خمیر را پوشانده و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت میدهیم.
داخل گلدانها را با کره چرب نموده و پودر سوخاری میپاشیم. خمیر را به چانههای کوچک تقسیم نموده و داخل گلدانها قرار میدهیم و برای بار سوم روی آنها را پوشانده و در مکانی گرم به مدت ۲۰ دقیقه استراحت میدهیم. بعد زرده را به همراه یک قاشق سوپخوری شیر مخلوط نموده و این مواد را با برس روی نانها مالیده سپس روی آنها خشخاش میپاشیم و بر روی نانها با یک چاقوی تیز به شکل علامت مثبت(+) برش میزنیم. بعد گلدانها را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدهیم تا بپزد.
نکته:
در شروع پخت یک فنجان آب در کف فر بپاشید.