
مواد لازم:
برنج آبکششده= سه پیمانه
نخود و کشمش= از هر کدام یک پیمانه
رب انار ترش= دو قاشق غذاخوری
مرغ یا گوشت= ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط= دو عدد
نمک، فلفل و ادویه =به میزان لازم
طرز تهیه:
نخودها را از شب قبل خیس کنید تا نرم شوند و بعد آنها را بپزید. پیازها را نگینی خرد کرده درون تابه ریخته تا کمی سبک شود سپس تکههای مرغ یا گوشت را اضافه کرده تا تفت بخورند و بعد نمک و ادویه زده و نصف استکان آب گوشت افزوده تا خوب پخته شوند. وقتی آب گوشت خشک شد نخودها و کشمشها را اضافه کرده و بعد رب انار را افزوده و خوب مخلوط کنید تا به خورد مواد برود در پایان مواد را لابهلای برنج ریخته و برنج را دم کنید.
نکته:
معمولا این غذا را برای سحر درست میکنند اما برای عید سعید فطر نیز میتوان روی میز ناهار قرار داد.
غذای سنتی استان گلستان