پنج شنبه , ۱ آبان ۱۳۹۹

نخودپلو با کشمش پلویی

مواد لازم:
برنج آبکش‌شده= سه پیمانه
نخود و کشمش= از هر کدام یک پیمانه
رب انار ترش= دو قاشق غذاخوری
مرغ یا گوشت= ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط= دو عدد
نمک، فلفل و ادویه =به میزان لازم
طرز تهیه:
نخود‌ها را از شب قبل خیس کنید تا نرم شوند و بعد آنها را بپزید. پیازها را نگینی خرد کرده درون تابه ریخته تا کمی سبک شود سپس تکه‌های مرغ یا گوشت را اضافه کرده تا تفت بخورند و بعد نمک و ادویه زده و نصف استکان آب گوشت افزوده تا خوب پخته شوند. وقتی آب گوشت خشک شد نخود‌ها و کشمش‌ها را اضافه کرده و بعد رب انار را افزوده و خوب مخلوط کنید تا به خورد مواد برود در پایان مواد را لابه‌لای برنج ریخته و برنج را دم کنید.
نکته:
معمولا این غذا را برای سحر درست می‌کنند اما برای عید سعید فطر نیز می‌توان روی میز ناهار قرار داد.
غذای سنتی استان گلستان

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top