مواد اولیه :
برنج چهار پیمانه
سینهمرغ یک عدد
پیاز یک عدد
کره ۱۰۰ گرم
کنسرو نخودفرنگی یک و نیم پیمانه
ادویه پلویی دو تا سه قاشق سوپخوری
روغن پنج قاشق سوپخوری
سیبزمینی ۴۰۰ گرم
زعفران حل شده یک قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنی یک پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
برنج را از قبل خیس کرده و آبکش میکنیم. سینهمرغ شسته شده را به چهار قسمت برش داده و همراه پیاز خرد شده، سه پیمانه آب و مقداری نمک میگذاریم تا پخته شده و یک و نیم پیمانه از آب مرغ باقی بماند. زعفران را به مرغ افزوده و در آخر دو قاشق سوپخوری کره و ادویه پلویی را نیز به آن اضافه میکنیم. برنج آبکش شده را درون قابلمه ریخته و لابهلای آن مرغ ریش شده و نخود فرنگی ریخته و در آخر روی آن کمی زعفران و روغن میریزیم. سپس پلو را روی حرارت میگذاریم تا دم بکشد. سیبزمینیها را به صورت نازک خلال کرده و به مدت ۳۰ دقیقه در آب سرد و نمک قرار میدهیم. پس از آن در آبکش ریخته و آنها را در روغن شناور سرخ میکنیم. پلوی دم کشیده را درون دیس کشیده و باقیمانده کره و آب مرغ را با هم مخلوط کرده و روی برنج ریخته و با سیبزمینی سرخ شده روی آن را تزیین مینماییم.