چهارشنبه , ۱۲ آذر ۱۳۹۹

نخود پلو با مرغ

مواد اولیه :


برنج                                               چهار پیمانه

 سینه‌مرغ                                                                                                یک عدد

 پیاز                                                                                                یک عدد

 کره                                                                                                ۱۰۰ گرم

 کنسرو نخودفرنگی                                                                                       یک و نیم پیمانه

 ادویه پلویی                                                                             دو تا سه قاشق سوپخوری

 روغن                                                                             پنج قاشق سوپخوری

 سیب‌زمینی                                                                                                ۴۰۰ گرم

زعفران حل شده                                                                                                یک قاشق غذاخوری

 روغن سرخ کردنی                                                                             یک پیمانه

 نمک و فلفل                                                                             به میزان لازم

طرز تهیه

برنج را از قبل خیس کرده و آبکش می‌کنیم. سینه‌مرغ شسته شده را به چهار قسمت برش داده و همراه پیاز خرد شده، سه پیمانه آب و مقداری نمک می‌گذاریم تا پخته شده و یک و نیم پیمانه از آب مرغ باقی بماند. زعفران را به مرغ افزوده و در آخر دو قاشق سوپخوری کره و ادویه پلویی را نیز به آن اضافه می‌کنیم. برنج آبکش شده را درون قابلمه ریخته و لابه‌لای آن مرغ ریش شده و نخود فرنگی ریخته و در آخر روی آن کمی زعفران و روغن می‌ریزیم. سپس پلو را روی حرارت می‌گذاریم تا دم بکشد. سیب‌زمینی‌ها را به صورت نازک خلال کرده و به مدت ۳۰ دقیقه در آب سرد و نمک قرار می‌دهیم. پس از آن در آبکش ریخته و آنها را در روغن شناور سرخ می‌کنیم. پلوی دم کشیده را درون دیس کشیده و باقیمانده کره و آب مرغ را با هم مخلوط کرده و روی برنج ریخته و با سیب‌زمینی سرخ شده روی آن را تزیین می‌نماییم.

 


نظر دادن بسته است.

Scroll To Top