پنج شنبه , ۲۳ آذر ۱۳۹۶

نــان فطیــر

مواد اولیه :

  • آرد – یک کیلو
  • شیر – دو لیوان
  • شکر – نصف پیمانه
  • زرده تخم‌مرغ – یک عدد
  • هل – چند حبه
  • کنجد یا زیره – مقداری برای تزئین

 طرز تهیه :                                                                                                                           

 آرد را با شیر ، شکر و هل مخلوط کرده ، ورز می‌دهیم تا به صورت خمیر در آید. آن را حدود دو الی سه ساعت کنار گذاشته تا به اصطلاح عمل آید. سپس آن را چانه گرفته و پهن می‌کنیم. زرده تخم‌مرغ زده شده را به وسیله فرچه روی آن می‌مالیم کمی کنجد و یا زیره روی آن پاشیده و در نهایت درون فر یا تنور قرار می‌دهیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top