یکشنبه , ۶ فروردین ۱۴۰۲

نیمروی گوشت

مواد اولیه :
*گوشت چرخ کرده= ۲۵۰ گرم
*قارچ خرد شده =۲۰۰ گرم
*فلفل دلمه‌ای سبز خرد شده =یک عدد
*تخم‌مرغ =سه عدد
*پنیر پیتزا رنده شده =یک بسته
*پیاز داغ =سه قاشق غذاخوری
*نمک، فلفل و ادویه = به میزان لازم

طرز تهیه:
ابتدا گوشت چرخ کرده را به همراه قارچ پیاز داغ، فلفل دلمه‌ای، نمک، فلفل و ادویه در ظرف مناسب مایکروویو مخلوط می‌کنیم سپس ظرف را بدون درپوش به مدت ۴ تا ۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰ درصد در مایکروویو می‌گذاریم. در این فاصله یک بار نیمرو را هم می‌زنیم و بعد از اتمام این زمان، در ظرف را گذاشته و مجددا دستگاه را به مدت ۴ تا ۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰ درصد روشن می‌کنیم تا همه مواد پخته شود. تخم‌مرغ‌ها را جداگانه با کمی نمک کاملا هم زده داخل مواد می‌ریزیم و ظرف را بدون درپوش به مدت ۳ تا ۵ دقیقه دیگر با قدرت ۱۰۰ درصد داخل دستگاه قرار می‌دهیم تا تخم‌مرغ‌ها بسته شود. در آخر پنیر پیتزا را روی مواد ریخته و ظرف را روی سه پایه بلند دستگاه‌ می‌گذاریم و به مدت ۳ تا ۶ دقیقه با گریل به آن حرارت می‌‌دهیم تا پنیرها طلایی شوند

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top