چهارشنبه , ۹ مهر ۱۳۹۹

هاوایی پلو

مواد لازم:
برنج =سه پیمانه
سبزی‌پلو ( تره، جعفری، گشنیز و سبزی سیر)= نیم کیلو
شوید خشک یا تازه =سه قاشق غذاخوری
میگو یا فیله ماهی =۱۰۰ گرم
کشمش پلویی= ۱۰۰ گرم
روغن =به مقدار لازم
زعفران، زردچوبه، نمک، فلفل، ادویه کاری و تخم گشنیز= به میزان لازم
سیر =دو تا سه حبه
طرز تهیه:
ابتدا تمام مواد را به جز برنج با هم تفت می‌دهیم سپس از روی حرارت برمی‌داریم برنج آبکش کرده را کمی زنده‌تر برداشته، مواد را لا‌به‌لای آن قرار می‌دهیم. اگر شوید خشک بود در این زمان لا‌به‌لای برنج اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم که پلو دم بکشد.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top