یکشنبه , ۶ فروردین ۱۴۰۲

همبرگر سوخاری

مواد لازم :
پیاز کوچک= ۱ عدد
نان تست=یک برش
شیر= یک قاشق سوپخوری
گوشت گوساله چرخ کرده= ۵۰۰ گرم
تخم مرغ= ۳ عدد
جعفری خرد شده = ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل= به مقدار کافی
روغن زیتون= ۴ قاشق غذاخوری
آرد= ۴ قاشق سوپخوری
مواد لازم برای پودر سوخاری :
نان تست پودر کرده= ۱۵۰ گرم
پودر بادام= ۵۰ گرم
جوز هندی= یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
پیاز را ده دقیقه در روغن تفت دهید ، تا کمی طلایی شود ، یک برش نان تست را نیز در شیر خرد کنید ، گوشت چرخ کرده را با نان خیس خورده و پیاز تفت داده و یک عدد تخم مرغ ، جعفری ، نمک و فلفل مخلوط نمایید .
دو عدد تخم مرغ را با یک قاشق سوپخوری آب و کمی روغن زیتون بزنید . مواد لازم برای سوخاری کردن را نی زجداگانه با هم مخلوط نمایید .
ابتدا گوشت را به شکل همبرگر درآورید و سپس آن را در آرد و به ترتیب در مخلوط تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری بغلتانید و این کار را دوبار انجام دهید و خوب فشار داده تا کاملا منسجم شود ، سپس همبرگرها را در یک سینی چیده و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید و در نهایت همبرگرها را در تابه سرخ کنید .

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top