پنج شنبه , ۲ اردیبهشت ۱۴۰۰

هویج پلو با تخم مرغ و سویا

مواد اولیه :


  • برنج دو پیمانه
  • سینه مرغ نصف عدد
  • هویج و تخم مرغ از هر کدام دو عدد
  • زنجبیل رنده‌شده یک قاشق غذاخوری
  • سویا سس ۱/۴ پیمانه
  • پیازچه چهار عدد
  • روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه:

برنج را به صورت کته یا آبکش می‌پزیم. تخم‌مرغ‌ها را با چنگال زده و به صورت خاگینه در می‌آوریم. مرغ را به قطعات مکعبی دو سانتی‌متر خرد کرده، در تابه ریخته و روی حرارت گذاشته تا بخارپز شود، سپس کمی روغن اضافه کرده همراه با زنجبیل کمی تفت می‌دهیم.

خاگینه را به شکل مربع‌های کوچک برش داده به مواد می‌افزاییم. هویج را رنده کرده کمی تفت می‌دهیم و همراه برنج و سویا سس به مرغ و تکه‌های خاگینه اضافه می‌کنیم و از روی حرارت بر می‌داریم. پیازچه‌ها را در قطعه‌های یک سانتی‌متری خرد می‌کنیم و به برنج اضافه کرده و در ظرف مورد نظر می‌کشیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top