دوشنبه , ۷ مهر ۱۳۹۹

هویج پلو با سرکنجشکی

مواد اولیه :



برنج                                                                                     دو پیمانه

 هویج                                                                ۵۰۰ گرم

 گوشت چرخ کرده                                                                ۳۰۰ گرم

 کره                                                                ۵۰ گرم

 پیاز                                                                یک عدد

 شکر                                                                سه قاشق غذاخوری

 خلال پسته و بادام                                                                به میزان لازم

 روغن، زعفران حل شده  و نمک                                                               به میزان لازم

طرز تهیه:

هویج‌ها را پوست کنده و به صورت خلالی خرد کرده و با روغن و کمی کره سرخ می‌‌کنیم. شکر و زعفران را هم داخل هویج می‌‌ریزیم. برنج را آبکش کرده و هویج‌ها را لابه‌لای برنج ریخته و دم می‌کنیم و می‌گذاریم تا آماده شود. پیاز را رنده کرده با گوشت، نمک و مقداری زعفران ورز داده به صورت گلوله‌های کوچکی در می‌آوریم و سرخ می‌کنیم. پس از آماده شدن برنج و در هنگام سرو، گوشت‌ها را لابه‌لای برنج قرار می‌دهیم. روی برنج کره داغ شده ریخته و با خلال پسته و بادام تفت‌داده تزیین می‌‌نماییم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top