مواد اولیه :
برنج دو پیمانه
سینه مرغ پخته و ریش شده یک پیمانه
هویج خلال شده ۵۰۰ گرم
سیبزمینی مکعبی خرد شده سه عدد
پیاز سرخ شده یک عدد
شوید خشک دو قاشق سوپخوری
زعفران آبکرده یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و روغن به میزان لازم
طرز تهیه
برنج را خیس کرده، هویجها را با روغن کمی تفت داده و سینهمرغ را نیز اضافه میکنیم. سیبزمینیها و پیاز را به همراه نمک و فلفل به مواد میافزاییم. در انتها زعفران و شوید را اضافه کرده و مواد را کاملا تفت میدهیم تا سیبزمینیها نیمپز شده و هویجها کمی نرم و شیشهای شوند. برنج را آبکش کرده و مواد آماده شده را در قابلمه لابهلای برنج میریزیم و قابلمه را روی شعله متوسط قرار میدهیم، پس از این که بخار برنج بلند شد، کمی آب و روغن به اندازه یک چهارم پیمانه روی برنج ریخته و روی در قابلمه دمکنی میگذاریم، سپس شعله را ملایم کرده تا برنج دم بکشد.