یکشنبه , ۵ بهمن ۱۳۹۹

هویج پلو شیرازی

این غذا بسیار راحت و خوشمزه می باشد. تفاوت این غذا با دیگر غذاهای مشابه در طعم دهنده های آن می باشد که غذا را بسیار خوشمزه می کند.
مواد لازم:
برنج =۱ پیمانه
سینه مرغ= ۴۰۰ گرم
هویج= ۳ عدد بزرگ
پیاز= ۲ عدد بزرگ
جعفری و ریحان خورد شده = هرکدام ۱۰۰ گرم
فلفل سبز با تندی متوسط= ۲ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه = به ریزان لازم
۱٫ در ابتدا برنج را که از قبل در آب خیسانده اید با کمی زردچوبه درون آب بپزید و آبکش کنید
۲٫ مرغ ها را آبپز کنید و وقتی خوب پخته شدند آنها را ریش ریش کنید.
۳٫ هویج ها را در اندازه های دلخواه به صورت خلال خورد کنید.
۴٫ پیازها را درون ماهیتابه خلال کرده و درون روغن تا زمانی که پخته شده و کمی طلایی شدند تفت دهید و سپس فلفل سبزها را خورد کرده و روی پیازها بریزید و تفت دهید.
می بینید که عطر فلفل ها کاملا پراکنده می شوند. سپس کمی زردچوبه روی پیازها بریزی.
۵٫ مرغ های ریش شده و خلال هویج ها و نمک و فلفل به پیازها افزوده و مخلوط کنید. سپس سبزی های خورد شده را افزوده و ۱۰ دقیقه روی شعله ملایم قرار دهید تا هویج ها نیمه پخته و مواد کاملا طعمشان را به خورد هم دهند و جا بیفتند.
۶٫ در نهایت مواد را با برنج آبکش کرده به صورت لایه به لایه درون قابلمه ریخته و به مدت ۴۵ دقیقه دهم کنید.

از خوردن این غذا لذت ببرید

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top