چهارشنبه , ۹ مهر ۱۳۹۹

هویج پلو مجلسی

مواد اولیه :



گوشت گوساله مکعبی خرد شده      ۷۵۰ گرم

 هویج خلالی شده                        ۶۰۰ گرم

 برنج                                              ۹۰۰ گرم

روغن حیوانی                                ۳۰۰ گرم

 پیاز بزرگ                                     سه عدد

فلفل قرمز تند              یک قاشق چایخوری

 سیر رنده شده                           سه حبه

 نمک                         یک قاشق چایخوری

ادویه پلویی                         یک قاشق چایخوری

زعفران آب کرده            سه قاشق سوپخوری

طرز تهیه

برنج را شسته و شش ساعت خیس کرده، سپس مانند چلوهای ساده آن را آبکش می‌کنیم. پیازها را نگینی خرد کرده و با روغن روی حرارت تفت می‌دهیم تا کاملا طلایی شود. گوشت را به پیاز اضافه کرده تا آب آن کشیده شود، سپس فلفل، نمک، ادویه، هویج، زعفران، سیر و یک پیمانه آب اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم گوشت‌ها بپزند. بعد مواد را لابه‌لای برنج ریخته و برنج را دم می‌کنیم، پس از دم کشیدن برنج را سرو کرده و با مقداری از مواد گوشتی آن را تزیین می‌نماییم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top