پنج شنبه , ۳ مهر ۱۳۹۹

والک پلو

مواد اولیه :

  • برنج یک کیلوگرم
  • والک تازه یک و نیم تا دو کیلوگرم
  • مرغ متوسط یک عدد
  • نمک و فلفل و دارچین و زعفران به میزان لازم

والک پلو

 طرز تهیه:

برنج را قبلا خیس کنید سبزی والک را به دقت تمیز کرده، شسته و سپس به اندازه سه سانتی‌متر خرد کنید. (این گیاه نباید مثل سبزی‌های دیگر خرد شود باید کاملا در برنج معلوم باشد) برنج را داخل قابلمه ریخته والک‌ها را نیز اضافه نمایید و بگذارید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشد (البته بستگی به نوع برنج دارد). سپس آبکش کرده و برنج را دم کنید. هنگام دم کردن برنج، دارچین را لابه‌لای برنج اضافه کرده، پس از پخت، مرغی را که قبلا پخته و سرخ کردید کنار برنج سرو کنید. برای تزیین و طعم بهتر از زعفران هم استفاده کنید.

 نکته:

 این گیاه کوهی که در فصل بهار می‌آید حاوی ویتامین‌های زیادی است و برای بسیاری از بیماری‌ها مثل آرتروز و انواع آلرژی‌ها مفید می‌باشد.

 غذای فوق را با گوشت ماهیچه هم می‌توانید سرو کنید.

  این خوراک مخصوص فصل بهار است.


نظر دادن بسته است.

Scroll To Top