شنبه , ۱۵ آذر ۱۳۹۹

واویچ کدو

مواد لازم:
سیر= ۱ بوته
گوشت گوسفند یا گوساله بدون استخوان= ۳۰۰ گرم
کدو= ۵۰۰ گرم
گردو= ۱۵۰ گرم
پودر تخم گشنیز=۱ قاشق چای خوری
گوجه فرنگی ریز= ۵ عدد
روغن= به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه= به میزان لازم
طرز تهیه:
سیر را پوست کنده و همراه با کمی نمک بکوبید و آن را با زردچوبه و گوشت که به صورت قیمه خرد کرده اید، سرخ کنید. سپس با مقداری آب بپزید تا به روغن بیفتد. کدو ها را پوست کنده و حلقه حلقه کرده، با کمی آب بپزید و پوره کنید و همراه با گوشت و سیر کمی سرخ کنید، گردو را آسیا کرده به مواد اضافه کنید و بعد از ۱۵ دقیقه نمک و فلفل آن را اندازه کرده و در ظرف مناسب بکشید و روی آن را با گوجه فرنگی سرخ شده تزیین کنید و همراه با کته سر سفره بگذارید.
نکته:
– غلظت این خورش باید مثل فسنجان باشد.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top