پنج شنبه , ۱ آبان ۱۳۹۹

پاستا با سس سبزیجات

مواد لازم:
پاستا(از هر شکلی)=۶۰۰ گرم
روغن زیتون=۱۵۰ میلی گرم
مخلوطی از گیاهان خوشبو(جعفری،ریحان و گشنیز)=به میزان لازم
مغز گردو=۵۰ گرم
نمک و فلفل=به میزان لازم
پنیر چدار رنده شده=۵۰ گرم
طرز تهیه:
پاستا را طبق دستور پخت روی بسته آن بپزید. گیاهان خوشبو را در سبزی خرد کن بریزید و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. سپس مواد را خوب مخلوط کنید تا سبزی ها کاملا خرد شوند.سپس مغز گردو،نمک،فلفل و پنیر رنده شده را اضافه کرده و دوباره با دستگاه مخلوط کنید.پاستا را در ماهیتابه با کمی روغن زیتون تفت داده و در بشقاب بریزید. سپس پاستا را با سس تزئین کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top