مواد لازم
رزماری: ۴ شاخه
پاستا: ۴۰۰ گرم
سیر: ۲حبه
ریحان تازه: یک دسته کوچک
پنیر پارمزان: برای رنده کردن
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
تخممرغ: یک عدد
پیاز: یک عدد متوسط
فلفل قرمز چیلی: یکدوم
رب گوجهفرنگی: ۴۰۰ گرم
سرکه بالزامیک: ۲ قاشق غذاخوری
آردنخودچی: یک قاشق غذاخوری
ادویه ها
نمک
فلفل سیاه
روغن زیتون
برای شروع
ریحان را از شاخه جدا کرده و پیاز را همراه با سیر خرد کرده و کنار بگذارید. یک قابلمه را آب کرده و روی حرارت زیاد گاز قرار دهید و کمی نمک درون آن ریخته و پاستا را به آن اضافه کنید و بگذارید تا کاملا جوش بخورد. درهمین حین سراغ چاشنی و سس غذا بروید. یک تابه بزرگ را روی حرارت قرار داده و روغن زیتون درون آن بریزید. سیر را به همراه پیاز به آن اضافه کنید. رب گوجهفرنگی را همراه نمک و کمی فلفل درون آن بریزید و کمی آب به آن اضافه کرده و بگذارید تا به قل قل بیفتد. وقت آن رسیده تا گوشتهای گرد را در یک تابه دیگر سرخ کرده و به سس مخصوص اضافه کنید تا با چاشنی خوشمزهتر شود. سپس سرکه بالزامیک را روی آن بریزید.
پاستا با گوشت گرد
پاستا را آبکش کرده و روی آن را آب سرد بریزید و مجددا به درون قابلمه برگردانید تا دم بکشد. پس از ۱۵ دقیقه وقت آن رسیده تا آن را سرو کنید.
برای سرو
در هر بشقاب پاستاها را ریخته و روی آن را با گوشتهای گرد و سس مخصوص همراه با ریحان تزئین کنید و از آن لذت ببرید