مواد اولیه :
پافس
طرز تهیه:
یک نوع شیرینی با طعم و مزه خاصی که پس از تهیه آن پشیمان نخواهید شد. ضمن اینکه مواد کمی برای تهیه آن لازم است و زیاد شما را به زحمت نمیاندازد. نام این شیرینی «پافس» است….
شکر، تخممرغها، شیر، روغن مایع، نمک، جوزهندی و بیکینگپودر و یک پیمانه از آرد را با هم مخلوط کرده و خوب با چنگال هم میزنیم و بعد کمکم بقیه آرد را اضافه کرده و باز با چنگال هم میزنیم. مواد باید به حالتی باشد که گیس دهد یعنی نه شُل و نه سفت باشد. آن را داخل روغن با قاشق مرباخوری میریزیم تا خوب سرخ شود. بعد از خنک شدن در پودر قند میغلتانیم. اگر مواد شل بود کمی آرد و اگر سفت بود کمی شیر اضافه میکنیم.
در صورت تمایل برای اضافه کردن کشمشها قبلا آنها را در آرد غلتانده و بعد اضافه میکنیم.