پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷

پاند کیک سبد میوه

مواد اولیه :



 تخم‌مرغ                                                      چهار عدد

 شیر ولرم                                    نصف پیمانه

 روغن آب کرده یا مایع               نصف پیمانه

 بیکینگ‌پودر                    یک قاشق چایخوری

 وانیل                        نصف قاشق چایخوری

 رنده پوست لیمو      یک قاشق چایخوری

 آرد                                       دو پیمانه

 پودر کاکائو            یک قاشق سوپخوری

 شکر                                         یک پیمانه

طرز تهیه

فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم.

تخم‌مرغ، شکر، وانیل و رنده پوست لیمو را با هم می‌‌زنیم تا حجم آن دو برابر شود، سپس بیکینگ پودر را افزوده و به هم زدن ادامه می‌دهیم. روغن و شیر را با هم مخلوط و به مواد اضافه می‌کنیم و به مدت یک دقیقه هم می‌زنیم، سپس آرد را داخل مواد الک کرده و هم زده و قالب گرد یا مستطیل را چرب می‌کنیم. نیمی از مایه کیک را داخل قالب چرب شده ریخته و یک ملاقه از مایه را با پودر کاکائو(پودر کاکائو را با کمی آب حل کنید) مخلوط می‌کنیم و روی مواد می‌ریزیم بقیه مواد را روی آن ریخته و قالب را روی پنجره وسط فر گذاشته و به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه کیک را می‌پزیم. پس از پخت مانند شکل برش داده و با خامه و میوه کیک را پر می‌نماییم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top