مواد اولیه :
آرد ۵۰۰ گرم
کره ۳۰۰ گرم
پودر قند ۲۵ گرم
شیر ۸۰ میلیلیتر
مواد لازم برای داخل پای
سیب چهار عدد
شکر دو قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
دارچین به میزان لازم
طرز تهیه
آرد و پودر قند را مخلوط کرده، سپس کره را قطعه قطعه و روی خمیر ریخته و با نوک انگشت مخلوط میکنیم. شیر را کمکم افزوده و با مفتول هم میزنیم تا خمیر نسبتا چسبندهای به دست آید. سپس در ظرف را بسته و کنار میگذاریم.
سیب را ورقه میکنیم و کنار میگذاریم. شکر، دارچین و کره آب شده را با هم مخلوط میکنیم.
داخل قالبهای پای سیب را کپسول مخصوص گذاشته و در هر قالب دو قاشق از خمیر میریزیم و بعد صاف میکنیم. روی خمیر را پنج تا شش ورقه سیب میچینیم. سپس از مخلوط دارچین و شکر میریزیم و یک قاشق از کره ریخته، در آخر دو تا سه قاشق دیگر از خمیر میریزیم و بعد در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت یک تا یک و نیم ساعت میپزیم.