چهارشنبه , ۲ خرداد ۱۳۹۷

پفی لیموترش

مواد اولیه :


  • سفیده تخم‌مرغ پنج عدد
  • شکر ساییده‌شده سه پیمانه
  • آب ‌جوهر لیموو آب لیمو ترش از هر کدام یک قاشق چایخوری
  • پودر نارگیل، ترافل و رنگ مجاز خوراکی برای تزئین به میزان لازم

 

طرز تهیه:

 قابلمه‌ای را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا به صورت سوزنی به جوش آید تمام مواد را درون ظرف پیرکس بریزید ظرف محتوی مواد را روی قابلمه به جوش آمده قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه با همزن‌برقی و پنج دقیقه با همزن‌دستی و دوباره ۱۰ دقیقه با همزن‌برقی بزنید تا مایه کاملا شکل بگیرید و سپس از روی حرارت برداشته مواد را داخل قیف بریزید و به کمک آن روی کاغذ روغنی شکوفه دایره‌ای بزنید و به مدت ۲۴ ساعت در هوای معمولی و خشک بگذارید تا حالت بگیرد. اگر بخواهید به صورت رنگی باشد از پودر کاکائو و رنگ‌های مجاز استفاده کنید و هنگام زدن مایه داخل مواد بریزید و در پایان با پودر نارگیل، ترافل و… تزئین کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top