پنج شنبه , ۶ آذر ۱۳۹۹

پلــوی بخـارا

مواد اولیه :



پلــوی بخـارا

 مواد لازم برای شش الی هشت نفر

 برنج: یک کیلوگرم

گوشت گوسفندی:                                  ۵۰۰ گرم

روغن حیوانی:                                     ۲۵۰ گرم

کشمش پلویی:                                       ۱۵۰ گرم

هویج خلالی خرد شده:                             ۵۰۰ گرم

پیاز:                                                 چهار عدد

نمک:                                                یک قاشق چایخوری

ادویه:                                              یک قاشق چایخوری

فلفل سیاه:                                         نصف قاشق  چـایخوری

محلول زعفران:                                 دو قاشق سوپخوری

 طرز تهیه

برنج را شسته و به ازای هر پیمانه برنج یک قاشق چایخوری نمک به آن افزوده، روی برنج آب ریخته و آن را به مدت پنج الی شش ساعت خیس می‌کنیم.

کشمش‌ها را پاک کرده، شسته و کنار می‌گذاریم. پیازها را خرد کرده و به همراه روغن حیوانی تفت داده تا پیازها سبک شوند، سپس گوشت را به صورت قیمه‌ای خرد نموده و به پیاز اضافه می‌کنیم تا تفت بخورد و آب گوشت کشیده شود.

ادویه و فلفل را می‌افزاییم هویج را نیز اضافه نموده و تفت می‌دهیم. دو پیمانه آب به مواد افزوده و اجازه می‌دهیم تا گوشت بپزد و آب آن کشیده شود، سپس نمک آن را می‌افزاییم. برنج را آبکش کرده، مواد را لابه‌لای برنج ریخته و دم می‌کنیم. کشمش را نیز سرخ کرده و همراه با برنج و زعفران سرو می‌نماییم.

 نکته

می‌توان ته‌دیگ دلخواه برای این برنج انتخاب نمود و از مواد میانی هم نگه داشته و روی برنج را تزیین کرد.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top