شنبه , ۵ مهر ۱۳۹۹

پلـو با روکـش بادنجـان

مواد اولیه :


پلـو با روکـش بادنجـان

 مواد لازم برای چهار تا پنج نفر

 برنج:                                      چهار پیمانه

ران مرغ:                                   دو عدد

بادنجان کشیده و قلمی:                    پنج تا شش عدد

گوجه‌فرنگی:                               سه عدد

فلفل دلمه‌ای رنگی:                       سه عدد

رب گوجه‌فرنگی:                         دو قاشق سوپخوری

پیازداغ:                                     دو قاشق سوپخوری

زعفران دم‌کرده، نمک، فلفل و روغن:   به میزان لازم

 طرز تهیه

در تابه‌ای حدود دو قاشق روغن می‌ریزیم، حرارت را کمی زیاد می‌کنیم و فلفل دلمه‌ای‌های رنگی نگینی خرد شده را اضافه می‌کنیم. کمی نمک و فلفل می‌زنیم و تفت می‌دهیم، رب گوجه‌فرنگی و گوجه‌فرنگی‌های نگینی خرد شده را می‌ریزیم و هم می‌زنیم. مرغ‌ها را از قبل جداگانه می‌پزیم و از استخوان جدا می‌کنیم، آنگاه به مواد اضافه کرده و هم می‌زنیم، سپس پیازداغ و نصف پیمانه آب یا آب مرغ را روی مواد می ریزیم تا مزه‌دار شوند. دو عدد از بادنجان‌ها را سرخ کرده، روی تخته کار خرد و به مواد اضافه می‌کنیم. چهار عدد از بادنجان‌های دیگر را یکی در میان پوست گرفته، از طول نصف کرده و سرخ می‌کنیم. برنج را که از قبل خیس کرده‌ایم در قابلمه آب در حال جوش می‌ریزیم، بعد از زمان لازم آبکش می‌کنیم و برنج را در یک قابلمه دم می‌گذاریم. البته  ۱/۴پیمانه هم محلول زعفران به برنج اضافه می‌کنیم.

بادنجان‌هایی را که سرخ کردیم در ظرف مخصوص فر، از قسمت سرشان قرار می‌دهیم (با فاصله) به طوری که لبه‌ها بیشتر به سمت بیرون باشند. مقداری برنج در وسط بادنجان‌ها ریخته و از موادی که درست کردیم روی برنج می‌ریزیم و این کار را دو تا سه لایه تکرار می‌کنیم. لایه آخر باید مواد باشد و سپس بادنجان‌ها را روی برنج برمی‌گردانیم. ظرف‌‌مان را به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا آماده شود.

 نکته

این غذا نباید زیاد در فر بماند، چون برنج خشک می‌شود.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top